Teambuilding met het bedrijf?

Een teambuildingochtend is een waardevolle investering in je mensen. Teams kennen allemaal een eigen dynamiek. Ieders persoonlijke belangen hebben een rol in het geheel. Het is goed voor de mensen én de resultaten om te werken aan het team. Misschien zijn er zelfs spanningen, conflicten. Wat we ook vaak horen is dat er conflicten worden vermeden. Op de lange termijn schadelijk voor de veiligheid en het werk. Dit heeft te maken met wat er onder water speelt. Met dynamiek die ontstaat bij spanning of verandering.

WAAROM TEAMROLLEN WEINIG OPLEVEREN

Je wilt een team training die écht van waarde is voor je team. Een goed balans tussen (inter)actief en diepgang. Omdat er verschillende mensen in een team zitten, is een training belangrijk die allebei heeft. De fun en de diepgang moeten er allebei inzitten. Nou weten we uit onderzoek dat psychologische veiligheid nummer 1 voorwaarde is. Teamrollen, leiderschapsstijlen zijn waardevol, maar niet zonder veiligheid. Dat wil zeggen: Kun je vragen stellen? Kritisch zijn op jezelf in de groep? Durf je om hulp vragen? Kun je fouten maken? Er zijn weinig teams die hier 4x ja zeggen. En dan oprecht, volmondig ja.

BOKSCOACHING STAAT VOOR RESULTAAT

Omdat samen boksen energie geeft. We zorgen dat je weggaat met concrete actiestappen. Van grote idealen naar helder, simpel en haalbaar. We betrekken verschillende breindelen bij onze team training. Daardoor blijft het leerrendement sterk hangen. We doen meer dan informatie overbrengen: We creëren een leerervaring. Teambuilding is niet alleen leerzaam maar ook erg leuk om te doen. Je leert je collega’s op een andere manier kennen en wordt als groep hechter wat leidt tot betere samenwerking en mooiere resultaten.

Een teambuilding is een dagdeel

 

Call Now
Directions